0 0

Доставка

Как се доставят поръчките ?

kiara-obuvki.com доставя стоките, поръчани от вас с куриерска фирма Еконт Експрес. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка на България - до адрес или до поискване в офис на куриера.

Каква е цената за доставка ?

* За поръчка над 149.99 лв. заплащате само стойността на поръчката. Цената за куриер е за наша сметка. Доставка до Вашия адрес в събота се доплаща 2.40 лв. При отказ на пратка след опция "Преглед и тест", куриерските услуги в двете посоки са за сметка на клиента.

*За поръчка под 149.99 лв. заплащате стойността на поръчката + цена за доставка. Доставка до Вашия адрес в събота се доплаща 2.40 лв. Доставката се извършва до три работни дни, след като се свържем с вас и потвърдите поръчката. Всяка пратка е с опция "Преглед и тест". 
При отказ на пратка след опция "Преглед и тест", куриерските услуги в двете посоки са за сметка на клиента.
*Доставката се изчислява след като изберете продукт и попълните офис на Еконт или адрес.

Какъв е срока за обработка и доставка ?

Поръчките, направени до 12:00 часа се обработват най-често на същия ден, след потвърждение по телефона, като най-често пристигат на следващия работен ден между 9:30 и 17:00 часа до адрес или до 10:00 часа в офис на куриера. В събота доставки се извършват до 13:00 часа до адрес, офисите на куриерите работят от 9:00 до 13:00 часа . Поръчките, направени след 12:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички заявки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.